top of page

Når der er en lang weekend ...

Hej med jer!

Håber I har haft det godt.

Vi har lige haft en såkaldt lang weekend, vi havde tre helligdage i træk, i lørdags, i søndags og i går.

Når der er en lang weekend, så siger faren altid, "Hvad!? Vi har da tre-dages weekend! Hvad skal vi lave? Har vi nogen planer, Uta?"

Nogle gange kører Uta til den største sø sammen med faren og moren. Dér har de et sommerhus. Dér opholder de sig i nogle dage når Uta også kan holde fri. Det glæder faren sig meget til hver gang der kommer en lang weekend.

Faren kan lide at køre i bil, men nu kan han selv ikke køre. Så må han nøjes med at sidde ved siden af chaufføren, Uta. Han kan bedst lide at køre om dagen, fordi han kan nyde udsigten fra bilen. Han kan ikke lide at køre om aftenen, fordi han har det svært at genkende eller finde ud af hvor han kører når det er mørkt.

Da han var ung, var det ham der kørte bil og viste hans udenlandske gæster rundt i Kobe, Osaka og Kyoto. Det syntes han var meget hyggeligt. Nu er det ham der nyder en lang køretur med sin kone og datter. Det synes han også er meget hyggeligt.

スイレンの花

Recent Posts
bottom of page