top of page

Godt nytår!

Hej med jer! Det er rigtig rigtig længe siden, at I har hørt fra mig. Jeg har haft det stille og roligt. Jeg sidder bare og kigger, hvad der sker hos Uta.

Sidste år havde Uta og hendes kollegaer utrolig travlt, fordi de skulle fejre noget... deres fødselsdag... ja, Uta kaldte det "jubilæum". Jeg ved ikke, hvad "jubilæum" betyder, men det er vist noget, der skal fejres stort. Jeg tror, det er næsten det samme som fødselsdag. I oktober fik Uta mange gæster fra Danmark. Gæsterne skulle være med til de forskellige festiligheder i forbindelse med jubilæet. Alt gik godt med festlighederne, så det var rigtig godt for Uta.

Far fik en sjov julegave i december. Han fik 24 små pakker. Han ville gerne åbne dem alle med det samme, men det fik han ikke lov til. Han måtte nøjes med at åbne en pakke ad gangen, altså en pakke om dagen. Det blev en slags ritual, at far, mor og Uta åbne dagens pakke sammen, da de blev færdige med at spise middag.

En dag fik far en pose pulver. Han kunne ikke finde ud af, hvad det var. Han troede, det var noget at spise, men det var det så ikke. Han blev lidt skuffet, men så fandt han et stykke papir, som er lagt sammen med posen. Der stod: "Du får verdens lækkerste is!", og så blev han rigtig glad. Uta tog posen med ind i badeværelset og blandede pulveret sammen med vandet i badekarret. Jeg har aldrig gået i bad, så jeg ved ikke, hvordan det fungerer, men det lyder, som om pulveret gør far, mor og Uta glade.

En anden dag fik far en dvd om Østrig. Hvorfor Østrig? Ja, far boede i Østrig, da han var ung, og han har siden besøgt Østrig mange gange. Han fik også andre gaver, som havde noget med Østrig at gøre. Han fik en østrigsk vaffel. Det smagte så godt, at han kunne spise dem op alle sammen på en aften. Han fik også en flaske druejuice, som han troede var vin.

Han fik osgå et par figurer i en abeform. Hvorfor aber? Uta siger, fårs år er ved at være slut, så kommer der abes år. Jeg synes, det er uretfærdigt, at selv aben har fået tildelt et år, hvorfor ikke mig, altså gris? Hvad er der galt med gris? Men jeg giver ikke op. Jeg ved godt, at ens øsnke bliver opfyldt, hvis man ønsker sig det af hele sit hjerte. Jeg håber sandelig, at der kommer gris' år en dag.

Jeg ønsker far, mor og Uta et rigtig godt nytår. Jeg har ikke glemt jer, jeg ønsker jer selvfølgelig også et rigtig godt nytår!

Recent Posts
bottom of page